Paket och träningsalternativ
Älskar du att träna eller är träning ett nödvändigt ont?
Jag älskar det, men oavsett Din inställning kan jag ordna resultat. Jag älskar att motivera, pressa och pusha mina medmänniskor till oanade höjder. Mitt mål är resultat, skratt och kunskap; svett, tillgänglighet, service och effektivitet. Med mig som personlig tränare blir träningen AV, den blir regelbunden och den blir - baserad på just dina mål - så effektivt som möjligt. Din timme – din stil.
Tillsammans med mig jobbar vi med alla former av träning, allt från styrketräning med fria vikter till bollar och egen kroppsvikt; utomhus och inomhus. Bara fantasin sätter gränserna och ALLT är möjligt!


Jag erbjuder följande och lite till:
Fysisk avslappning
Ökad kroppskontroll
Balans
Styrkeprogram
Smidighetsförbättring
Kostupplägg
Koordinationsförbättring
Idrottsanpassad träning
Hållningsanalys
Rörlighetsförbättring
Hemmaträning
Uthållighetsförbättring
Symmetri
Snabbhet/explosivitet
Aerob uthållighet
Anaerob uthållighet

 Varför har jag egentligen den här brännande känslan i knäet efter varje löppass? Varför har jag ont i axeln vid bänkpress? Varför får jag ont i ryggen när jag står på crosstrainern? Jag har svaret som är rätt för just Din kropp. Mitt mål är FULL service - DU är min viktigaste kund.

Valbara paket

Familjepaketet – 700kr/h
Här anpassar vi träningen för hela familjen. Ibland kan det vara svårt att få till träningen med jobb, relation och barn, här tränar ni tillsammans, ett skräddarsytt upplägg där barn från 7 år och upp kan vara med. Lika roligt och svettigt för hela familjen! (max 5 familjemedlemmar)

Parpaketet – 1000kr/h
Vill du träna med din sambo eller med din bästa vän? Träning för två personer med samma målsättning. 500kr var!

Vänskapspaketet – 3-5st deltagare 1200kr/h
Upplägg baserat helt på deltagarna i gruppen. Detta kan vara allt från en mammagrupp som vill tillbaka till träning efter graviditet till några kollegor som tillsammans vill tävla Toughest och vill förbereda sig på bästa vis med hjälp av en personlig tränare.

Överraskningspaketet – 2000kr (665kr/h)
Den bästa presenten vare sig det är födelsedag eller julklapp är och kommer i mina ögon alltid vara fysisk aktivitet. I detta paket ger du bort tre timmar innehållandes en grundlig funktionsanalys, rörlighetsanlys och genomgång av resultat. Mottagaren får prova på hur det är att jobba med en personlig tränare, han/hon får grundläggande kunskaper om sin kropp och hur den fungerar och dessutom förslag på fortsatt träning för att uppnå sina individuella mål.

Seniorpaketet – Funktionell vardag 10h 5600kr (560kr/h)När åren går bryts också vår kropp långsamt ner. Vad kan du göra för att förbättra hälsa och välmående och vad ska du tänka på när kroppen inte fungerar som när du var 20? Här går v igenom ett individuellt och specifikt träningsprogram för en hållbar och funktionell kropp som fungerar i många år framöver. Du får kunskaper om hur kroppen kommer fortsätta utvecklas och vad du ska tänka på efter hand som åren går. Ett gediget program för alla som passerat 55 och vill åldras frisk och aktiv.

Livsstilspaketet – 12månader / 90h 45.000 delbetalning 9mån 5000kr/mån (500kr/h)Det absolut mest exklusiva och vägledande paketet där du efter årets slut innehar en extrem hög kunskapsnivå för att planera och genomföra din fysiska aktivitet under resten av livet. Du kommer få verktyg och redskap för att hantera alla situationer som uppstår framöver - eventuell graviditet, att åldras, vid eventuella skador osv. Läs gärna mer ingående på 30/60/90-timmarsinformationen här.

Ekonomipaketet 5h – 3800
För dig som just nu inte har råd men som ändå vill få ut lite mer än bara en analys. Här hinner vi med våra grundläggande analyser och därefter fokuserar vi också lite extra på de nödvändigaste övningarna anpassade efter din kropp och dina önskemål.

Onlinepaketet
Bor du för långt bort för fysiska träffar? Är det svårt med förbindelser, eller har du svårigheter att ta dig hemifrån? Oavsett vad anledningen må vara har jag en lösning som kanske kan passa.

Med mitt online-paket får du ett individuellt anpassat träningsprogram och ett kostupplägg baserat på utgångsläge och målsättning. Vi går igenom varje steg tillsammans och jag finns tillgänglig med vägledning och coachning som om jag stått vid din sida. Via mail kan du kontakta mig med frågor och funderingar och min målsättning är att svara på allt inom 24 timmar. Det behöver inte vara ensamt att träna själv – jag är med dig hela vägen.

Minsta paketet - 3 månader á 1200kr/mån
startavgift 299kr vid uppstart

Löpande paketet (minst 12mån) – 999kr/mån
startavgift 299kr vid uppstart

Ingår: personligt utformade träningspass och kostråd
kontakt via mail och/eller messenger där jag svarar inom 24h månd-fred
videos på utvalda övningar
möjligheter att skicka filmer och bilder till mig för diskussion/genomgång
medlemskap i facebook-gruppen där du kan samtala med och inspirera/inspireras av andra onlinekunder.Övrigt:

30h 21 000 (675kr/h)
20h 14 500
10h 7500 (750kr/h)
5h 3800
1h 800
(träningsprogram för en 3-6 månaders period ingår i paket på 10h eller mer)
Kostrådgivning har samma prissättning.

 
PT kick-off med träning och/eller dans 1h 2500kr

Föreläsningar – Jobba med målsättning, hitta mentalt fokus, kost, hälsa & fysisk aktivitet, komma igång och hålla igång, hållningförbättring, arbetsrelaterad träning för funktion och hållbarhet, mobilitet/flexibilitet i vardagen, prestation, viktminskning + skräddarsydda föreläsningar om kost & träning
Kontakta mig för prisförslag

Gruppträning – trx,vipr, tabata, crossfit, senior, cirkel, core, spinning, jumping, bootcamp, linedance, mammaträning, outdoor training, funktionell träning
Kontakta mig för prisförslag

skräddarsyr både PT-träning och gruppträning till små och stora företag
Kontakta mig för prisförslag

 
Bokad tid ska avbokas minst 24 timmar innan avtalad tid, annars debiteras timpriset.

Har ni fler frågor om paket, upplägg, program m.m. kontakta mig på fysiskaframsteg@gmail.com, eller via mobil 0705-720707.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar