fredag 10 augusti 2012

Socialisering


Återigen provade jag fotografering av ringarna... Gick inte toppen denna gången heller, min utrustning lämnar lite att önska för att kunna få riktigt fina bilder. En extern blixt, 2-3 lampor så hade det varit lite lättare... Men man kan lära sig lite i alla fall, delar med mig av mina missar :)

Skärpan var INTE på ringen...



















  

Skärpan var INGENSTANS,
annars var "fångsten" bra...























Ännu mer skärpa på ringen vore önskvärt,
och mindre småprickar på glaset.



















 
Helt ok, men skulle inte haft
rutig handduk som bakgrund...



























Så kan det se ut när man står en timme och prova olika inställningar, slänger ca 80 bilder och sparar fyra - FIIINT tidsfördriv!

Hittade en text google som kändes som att de representerade mitt tänk de senaste dagarna. Försöker se det som att det FINNS en mening även om jag inte alltid själv ser den.





















Vissa dagar känns det till och med som att jag mår bättre nu än de bästa dagarna ihop, men vissa dagar inte alls. Så, man MÅSTE tro - och det gör jag - att det finns en mening/tanke som jag inte själv ännu begriper... Ser fram emot att komma fram till vad det är.
Just idag mår jag BRA. Träningen blir bättre och bättre, energin kommer mer och mer, lite mer matintag nu när jag tränat som fasen men fortfarande odentligt och nyttigt.


Har haft några extremt sociala och trevliga dagar den senaste tiden. Fyller mig med glädje när man tänker på ordspråken att det är på vägen ner man märker vilka ens vänner är. Och ja, det stämmer, jag hade fler vänner på vägen ner än innan kändes det som och det har gett mig en stark tro på VÄNSKAP vilket känns underbart. Frågan är - hade detta utvecklats utan denna händelse eller har jag den att tacka för dessa nyfunna vänner? En intressant tanke men struntar faktiskt i vilket, huvudsaken att de finns där NU.

Oavsett så kommer här lite bilder av mitt sociala liv de senaste dagarna.


Filmkväll med nya och gamla vänner tillsammans. Kärlek...

















Oväntat fint väder med Helen i stugan, Nintendo byttes mot solande.
Lovely!

















Oväntat besök av en strävhårig lösspringande hund som jag lyfte upp
i famnen visade sig vara en ras jag INTE tålde...
 


Självklart lite bilder på monstret Nikon också! :)



























"I kill you!"



























Helen och jag gav oss ut på lite kantarelljakt (ingen hjälp av skrutten som bara nosar efter kaniner...) och man kan väl säga att vi inte kammade hem någon storvinst precis. Jag lyckades hitta EN ensam kantarell och den blev extremt uppmärksammad den närmsta tiden efter plockandet!













   



Ser ni den?!



















Efter denna GODA kantarell (som vi så KLART delade på!) blev det faktiskt lite scrappande... Kors i taket. Kreativiteten flödade för oss båda!



















Vågen var sååååå nära att stanna på 56,9 idag... men, blev 57 ändå. Det går långsaaaamt framåt ;)

Trevlig helg alla!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar