onsdag 9 oktober 2013

Times 'a changin'

Mycket kan hända på kort tid.
Med tanke på hur mycket jag jobbar förvånar det mig att jag över huvud taget HUNNIT träffa någon. Men det har jag. Let's not jinx it säger jag så jag tänker inte prata hål i huvudet på er om det. Men, lite får man ju dela med sig av trots allt. Det kommer nog bli lite mer tid neråt Malmö - inte mitt favorithåll att färdas, på E4 söderut, men med ett mål i sikte så underlättare det ju. Redan måndag nästa veckan ska jag hoppa in och hålla ett pass på Nordic Wellness i Lomma. Första gången man är där, men ska bli spännande. Seniorerna är ju underbara här i Helsingborg så de är säkert toppen i Lomma också!
En lite släng av kortvarig halsont slog mig förra veckan och botades fort med vitlökssmoothie - receptet är hemligt... :/
I helgen fick jag en smärre allergisk reaktion på antagligen Creme Bonjour, men också det är på väg åt rätt håll.
Träningen fick en paus och nu när man sätter igång märker jag att jag haft lite för mycket fokus på PASS och inte så mycket tung styrketräning. Pass e toppen, men det måste kombineras om musklerna ska växa känner jag. Så nu switchar vi fokus lite. Man får inte tappa vad målet är.
Alltså - en bänk införskaffad och hoppas på leverans denna veckan. Det går ju fasen inte ens att bänka 40kg korrekt med en Ikea Ektorpspall. Ska man göra det så får det göras ordentligt.
Tack vare flickvännen har jag fått upp lite intresse för broderi.
Min mirandanalle har ju liiiite skavanker, men för att vara första så är jag rätt nöjd. I stort sätt klar, bara lite smådetaljer kvar. Igår beställde jag ett eget broderi som jag hoppas kommer i brevlådan snart.
Kanske inte helt otippat....
Det var väl skrutten eller en hantel...


Självklart glömmer jag inte mitt älsklingsjobb bara för jag har träffat Isabell, jag har passat på att pimpa bilen lite också. :) Är duktigt nöjd och har NW-samarbetspartnern Skyltia att tacka för hjälpen.
Syns man så finns man. Och nu måste man köra ordentligt också, ett stort plus för mig!


Antagligen det sista utepasset för detta året hade jag för någon dag sedan när vi genomförde värsta grymma trappintervallet. En hel timme upp och ner i dessa trappor. Två steg, jämfota, trippelsteg, brett, vanligt, maxhastighet, lunk, sidled... Så jäkla bra jobbat... Och kul hade jag. -så klart.

Även jag fick i onsdags in ett kort men intensivt pass i romerska ringar. Var det verkligen SÅ SVÅRT när man var 12år?!

Delar med mig lite bilder av "familjelivet" som ett avslut.


Vincent fick hålla koppel

Vet inte vem som styrde egentligen, men sött var det :)
Morgonmys
Värsta charmtrollet Benjamin
Är jag SÅÅ lätt att förstå mig på?!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar