fredag 30 augusti 2013

Fredag efter världens bloggtorka...

OM man nu tror på sånt, så tror jag att någon/något försöker hjälpa mig lite på traven med självkänsla och självinsikt. Den senaste tiden har jag fått nästan överdrivet med positiva kommentarer på min utstrålning, mitt leende, ögon, mina kunskaper som PT och mitt driv och engagemang. Ibland ifrågasätter jag mig själv och min förmåga att hjälpa/inspirera. Dessa plötsliga positiva kommentarer jobbar jag verkligen för att ta till mig och använda mig av. Speciellt en kund som besökte mig i receptionen hade en kommentar som sitter kvar: "Vad du är härlig. Du är på helt rätt plats"... Den dyker upp i minnet - ofta. Och han vet inte ens om att jag fortfarande minns. :)
Oavsett är det skönt att ha lite sådana minnen ibland :)

Som vanligt fullt upp. Som personlig tränare fylls min tid FORT och har till och med fått ta tjänsledigt från mitt receptionsjobb för att kunna hinna med. Härligt :)

Just nu har jag två stycken som är extremt roliga att träna - de myglar på olika ställen, de är olika bra på olika saker och de munhuggs som rinnande vatten. Det blir lite extra kul med två tävlingsmänniskor när det handlar om att sätta ihop program - både för att få igång deras motivation men också tävlingsinstikt OCH ändå få dem att utföra allt med rätt teknik vilket kan vara svårt när man "bara vill vinna". Tre gånger i veckan får de mig att skratta rätt rejält. 


 
 
 
 
 Exfrun och jag diskuterade träning när vi testat ett Kettlebellpass ihop och jag måste säga att en hel del har ändrats i min syn på träning sen jag började jobba som personlig tränare.
Stretch och funktionell träning såsom balansboll, pinne och kettlebell m.m. kom långt ner på min lista tidigare. Nu är, om inte ännu mer funktionella verktyg, så i alla fall BOSU-plattan med någonting på varje pass. ÄVEN mina egna!

 


Faktiskt kör jag till och med lite träning med skrutten ibland. Crosstrainern förstod han inte riktigt vitsen med men man ser i alla fall att han får fokusera på både balans och kroppskontroll... :)


 Helt nya övningar för seniorerna denna höstterminen. Musiken var godkänd och jag hörde några småprata om att det, även om det är förvirrande i början, så är det skönt att byta övningar ibland och få lite nytt. Så, jag tolkar detta som att de ändå är nöjda. Om några veckor sitter även dessa övningar och de kan också börja försöka mygla igen :) Tur jag är den "sadist" som de döpt mig till så jag håller 110% koll på dem...
Egentligen borde jag med mina dåligt stabiliserade knän hänga med på lite av mina egna övningar kanske...


 

Nu bär det av till ett par timmars arbete igen, PT-kund, TRX-pass och avsluta med min härliga duo.
 
 
 
 
 
Bjuder på lite bilder på Skrutt, Revan, Anders och mig från en av våra promenader.
Hoppas alla får en trevlig helg.
 
 


Whaaaat???

Gud vad du e tråååkig, det är ju SAND - lek med mig!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar