lördag 30 mars 2013

Lördag kväll

Tänk vad tiden går fort. Jag som varje dag känner att jag vill skriva de där peppande orden eller berätta min happy-endingstory för att inspirera och motivera de som läser min blogg, och ändå dröjer det alldeles för länge mellan mina inlägg.

Först - två bilder på MIN inspiration, min glädje, min livlina, min kärlek, mitt allt...




































Utan dig skrutt - om du bara visste hur du fyller mitt liv... ♥




Idag sprang jag 5km till en god vän. Skrutt var med i slutänden på kopplet... :)
Tänk att jag med lätthet (från och till i alla fall...) har sprungit milen och nu är 5km faktiskt tungt. Visst, jag återhämtar mig, men det är tungt. Man kan nog inte skylla allt på kylan, jag tror nog konditionen har fått sig en törn och definitivt avsaknade av löpning pga min tröttsamma fotled bidrar nog en del. Först var det höften sen fotleden, hemskt vad massa dumma ursäkter man ska ha för att prestera mediokert...
Älska rehab.

Faktum är att träningen går fruktansvärt bra. Känner mig stark i kroppen och rutinen att vara på gym är definitivt lagd på en hög nivå. Det är bara suget som kräver lite arbete fortfarande...




















Funkar att använda ShapeUp, men jag behöver bli ännu vassare på att faktiskt både lägga in allt och att inte "höfta" med måtten. Det funkar väl mars ut, men mars är ju slut imorgon så det är dags att step it upp, ytterligare en notch...
Väl inne i april går vi från uthållighet till volym. Favoriten. Känns som det var evigheter sen jag var inne i volymzonen i min styrketräning och jag längtar.

Mitt jobb går upp och ner, men vems jobb gör inte det. Ibland är det tufft, mycket tryck på mig från och till, men samtidigt - fan vad jag älskar det jag gör.

Goa kollegor har man ibland! :)

















Hade en kund i helgen som tyckte jag var en uppnosig och fruktansvärt otrevlig personal och inte en sekund till skulle denna personen vistas på samma gym som jag. Senare samma dag fick jag telefonsamtal från en annan kund där det var extremt dålig stil att jag inte hade all information och jag borde minsann tagga ner och kunden har alltid rätt...
Alla dagar är inte toppen, både situationerna löste sig, men visst får man sina smällar ibland. Sen har vi mina seniorer... Mina underbara vältränade äldre som gör mina torsdagar till den bästa dagen i veckan. I torsdags fick jag en stor påse full med snickers och ett rörande kort... "tack för att du finns"... Om de bara visste vilken energi de ger mig varje torsdag när jag ser dem ge järnet på våra pass, skratta och ha roligt ihop. Torsdagar, jag jobbar 9-20, min längsta dag, men gud vad full jag är av energi, kraft och värme efter dessa dagar...



























































Igår, tro det eller ej, var jag på Väla... fy vad jag tycker det är tråkigt. Gick förbi PÅ BERGS (där var det absolut tråkigaste att jag faktiskt bara gick FÖRBI...!) och herregud vilka dofter... Skulle kunna stå där i evigheter och insupa doften av nybakade kanelsnäckor.... Men, jag gick förbi...
Tack vare att jag skulle gymma direkt efter och visste att jag aldrig skulle kunna äta en sådan och sen träna... annars lovar jag - jag hade krängt!!!!  :)
Kom ifrån Väla på 15 minuter med ett par nya skor. Promenadskor, extremt sköna. Hittade egentligen ett par löparskor som jag verkligen ville ha, men prislappen 999 satte käppar i hjulet för det. Får bli nästa gång!















Skulle tagit mig till Ikea för inköp av madrass... men skjuter detta till måndag... Det blev ju bara FÖR mycket varuhus på samma dag annars.... :)

Vid Kvantum i Höganäs var jag tvugen, och ja, jag VET att det är lökigt men jag gjorde det ändå, ta fram mobilen och fotografera. Är det NÅN som sett detta innan?! Så jäkla roligt! För mig var det helt nytt! Men definitivt något jag hade kunnat pimpa min bil med bara för att det är så jäkla häftigt... !















Denna fick mig också att dra på smilbanden. :)






















I slutet på veckan förvånade jag till och med mig själv med storkok. Till och med ris fick jag ihop. 100gram kyckling och 100gram ris per matlåda. Smidigt och lätt.






















Nu är det dags att sova, imorgon står MINST ett pass army training på agendan. Så får vi se vad mer jag skramlar ihop.... Ha en fortsatt underbar påsk.


/L

1 kommentar:

  1. Inte lätt att bara gå förbi lukten av nybakade kanelbullar, jag hade haft väldigt svårt för det, bra jobbat!

    SvaraRadera