tisdag 10 juli 2012

Carpe diem

Det gäller att ta vara på de glada stunderna och i söndags lyckades jag faktiskt göra detta, helt på egen hand. Jag började dagen med bakluckeloppis för första gången i mitt liv. Tack Yvonne för denna upplevelse, blir antagligen även nästa söndag :)

Efter det blev det en tur upp till sommarstugan bara jag och Nikon. Jag köpte med mig korv till honom och riktig ryggbiff till mig. Automatiskt gick jag först till laxen, men sen "nej, jag äter faktiskt kött" och grillningen gör jag BARA för min och Nikons skull så det blev äkta svenskt KÖTT.
Väl uppe i stugan startade jag grillen, bara för mig, jag kan säga att man hade kunnat fortsätta grilla minst en halvtimme efter mitt lilla kött var klart :) Men, jag GJORDE det! 
Tagen med mobilkameran....Sen satt vi ner ihop och åt, han sin korv och jag mitt kött med tomater och LYXpotatissallad... Herregud sicken CARPE DIEM... Och det kommer MER!Hur han lyckades vet jag inte men skrutten tappade i en bit korv i vattnet... Det gick ju inge' bra...

Hmmm.... Matte HJÄLP!!!Efter maten blev det en promenad och då valde jag att ta kameran med! Så blev det lite fotografering också på dagsagendan. Favoriten först.


Till och med min egen svenska flagga fick bara med på bild!
Efter promenaden - se nu till att sitta ner alla som känner mig - blev det ett BAD...! Tror inte jag badat i den sjön sen jag var 12 år. Åtminstonde inte mer än upp till knäna. Men, faktiskt blev det ca 6-9 simtag och likadant för Nikon. Kanske nästa gång vågar vi oss ut till flotten som ligger några meter från land... :)
Efter simturen satt vi på bryggan - återigen CARPE DIEM... Utsikten vi hade var inte heller fy skam. Till och med tagen med mobilen... Vågade inte ha kameran med nere vid sjön... :)


Efter badet begav vi oss tillbaka till vår egen gräsmatta och värmde oss i solen...


Kvällen avslutades såsmåningom med kvalitetstid tillsammans i soffan...
Denna dag kommer jag minnas länge som en energigivande dag, full med kärlek och framför allt verkligen innehållande känslan av att ta tillvara på varje ögonblick. Om Nikon ändå förstod hur lycklig han kan göra mig...

Ha en bra tisdag alla! Tack för att ni finns!1 kommentar:

  1. Roligt. Att läsa att nu njöt av dagen och fina bilder . Nikon förstår mer än vad du tror. Glöm inte att djur har ett 6:e sinne kram

    SvaraRadera