lördag 22 december 2012

75kg

För de flesta är det nog julafton som kretsar i huvudet - har jag köpt alla julklappar, är alla ingredienser på plats i skafferiet för matlagningen, har vi tillräckligt med köttbullar för alla osv osv... Så är det inte för mig. Detta är första julen... jag tror någonsin... som jag kommer fira helt själv. Faktiskt eget val, jul firar man med familjen - de man älskar mest, och har man inte det så kan det vara så tycker jag. Det blir jag och Nikon på jul, i stugan - bara han och jag - UTAN tv... Ingen Kalle :) HUR ska detta gå?! I'll be FINE.
Själv är jag längre fram - 2013. Detta blir MITT år... Jag känner det - 13 ska bli min siffra... :)
Idag körde jag bröstpass med Helen, återigen 75kg EN gång... att det ska vara så svårt att göra OM det! Sen körde jag en hel del set på 55kg, INGET mer körande på 40kg nu förutom när jag är på väg NER i pyramiden i så fall...


Jag ser fram emot januari - alla motiverade människor som kommer vilja köra PT-timmar för att komma igång. Kommer bli härligt att se alla framsteg mian kunder kommer göra under året som kommer. Min gissning är att februari blir en upptagen månad... Love it.

Har börjat läsa en ny bok - lånat av Anna. Riktigt bra faktiskt, även om jag inte kommit så långt. Det viktiga är att jag VILL läsa vidare men väljer att pausa för att ta till mig allt ordentligt. Vem behöver inte jobba lite med sig själv ibland...
Ann säger att jag kan vara inne i nån tidig 40-årskris... vet inte riktigt... Kanske, eller så börjar jag äntlligen bli 100 på vad jag vill ha och göra och känner att det är dags att börja jobba strategiskt för det.... Jag börjar känna mig jäkligt säker på en del saker faktiskt, bara lite som måste falla på plats och som måste planeras.

Jag trodde nog faktiskt inte att jag skulle vara redo att gå vidare efter sex månader, men jag har fått lite oväntad hjälp och jag känner mig faktiskt redo att ge mig ut på de farliga vattnen nu. Börja känna efter lite, ha kul, njuta av livet igen. Ser fram emot det. Man är ju inte död ännu.
-Vilket man säkert har en del människor att tacka för. Så nu gäller det att leva lite. ❤

1 kommentar:

  1. Bra skrivet Linda! Känner igen mig i mycket. Vet inte om det är så för dig men förändringar i livet gör saker med ens inre. Skönt att du känner vad du vill och önskar dig i livet! Jag sa ju att det kommer;-) ( om du minns?) Hoppas du kan njuta av julen ensam med din vovve!
    Många kramar och Godjul och gott nytt år
    Karin hjort

    SvaraRadera