måndag 17 december 2012

Bra start på veckan

Idag fyllde min stora kärlek 3 år. Otroligt vad tiden går fort...
Vi tog en promenad till Hund & Katt där han fick välja vad han ville... Det gick så där... Han nosar ju bara men tar aldrig tag i något (kan ju vara för han vet att han inte får...) så det är svårt att veta vad han vill ha! :) Men men, jag valde till honom och han verkade helt klart nöjd med mattes val!

På julafton för tre år sedan fick vi reda på att vår lilla valp var utom fara och vi kunde räkna med en ny familjemedlem i februari. Vid första besöket var det ännu inte beslutat vilken valp jag skulle ha, men denna lilla krabat kom rultandes fram till mig och sen den stunden var det han och jag; "verkar som han gjorde valet åt oss" sa uppfödaren. 12e februari fick vi sedan hem vårt lilla troll. Tre år gammal unghund nu, stilig och lugn och det bästa som finns...  ♥♥♥


Två pass har jag fått in idag. Crosstrainer 45min och 4 övningar bröst på morgonen och samma sak på kvällen. Riktigt skönt faktiskt när orken finns där på måndag kväll. Blev tungt för bröst idag, men dock utan passare så bara 50kg. Men en hel del 12:or så jag pressade ordentligt. Svettig var jag i alla fall!

Och såå blev det till och med nyttig mat tack vare rester från Annas "matlagning". Inköp av en färdiggrillad kyckling kanske inte kan klassas som matlagning (!), men gott var det och nyttigt likaså! :)


Klockan är 23 och det är dags att sova, imorgon är en LÅNG dag trots att det egentligen ska vara min lediga dag... så är INTE fallet imorgon, men det GÖR inget! :)
Blir en underbar dag!

Sov gott!

1 kommentar:

  1. Vilken tur att Anna köpte en färdig grillad kyckling istället för att bränna den genom å själv försöka laga den..! Se bara hur d gick med såsen.. å popcornen..! ;)

    SvaraRadera