måndag 7 januari 2013

Min måndag

Idag blev en riktigt bra dag. Långsamt jobbar jag mig fram till den intensitet jag VILL ha på min egen träning. Bäst att ta det lugnt efter mitt "uppehåll" under de fem dagarna jag var i stugan så inte sjukdom inträder nu när det går runt så mycket. Idag var första gången på ett tag med två pass och det kändes super.
Igår var det bröst på schemat och ja, jag kunde knappt gå på crosstrainern för att varje gång armarna gick fram och tillbaka gjorde det ont i bröstet. Likaså kändes det i bröst musklerna när jag GÄSPADE.... har man tagit i ska jag säga... :) Skönt!

Idag körde jag 45min cross på morgonen och sedan 1 timme och 30 minuter biceps och triceps vid lunch. Så jäkla nice. Helt slut efter det passet. Körde verkligen hela vägen för båda triceps och biceps så hoppas det också känns imorgon. Till och med lite excentriska övningar fick jag in. Gött gött.

Imorgon ska jag försöka att även få lite noggrannare koll på kostintaget och se hur det faller ut. Svårt med balansen nu när det är fokus på bygg. Går inte att äta för lite om man ska orka pressa som fasen... Blir till att prova sig fram så gott det går i några dagar. :)

Annars leker livet, mycket jobb, många PT-kunder som hör av sig nu och det börjar bli fullt i schemat. Nice. Dessutom frodas kärleken och jag är lycklig.... SÅ skönt att kunna säga det... ♥


Lite bortskämd kanske....?!

1 kommentar: